De afgelopen maand is er weer veel gebeurd in Borculo en natuurlijk bestaat de kans dat er een bericht aan je voorbij is gegaan. In dit overzicht hebben we de top 5 van de best gelezen berichten van de afgelopen maand op een rijtje gezet.

Dit bericht gaat verder onder de advertentie

1. Foto’s: Autodemontagebedrijf Snuverink bestaat 60 jaar

In oktober vierde autodemontagebedrijf Snuverink het 60-jarig jubileum. Tijdens dit bijzondere moment werd het nieuwe logo van het bedrijf onthuld.  Lees het hele artikel.

2. Foto’s: Opening Beltman Makelaars in Borculo

In een historisch hoekpand in het centrum van Borculo opende in oktober het nieuwe kantoor van Beltman Makelaars Lees het hele artikel.

3. Koninklijke onderscheiding voor 8 brandweervrijwilligers post Borculo

Burgemeester Van Oostrum reikte op zaterdag 12 oktober 2019 om 21.00 uur aan acht brandweervrijwilligers van de post Borculo de Koninklijke Onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau uit. Lees het hele artikel.

4. Drie jubilarissen bij Kegelclub Negen-Om

Bij de kegelclub Negen-Om zijn op 16 oktober jl. 3 jubilarissen gehuldigd tijdens het 50 jarig bestaan van de club. Bekijk het hele programma.

5. Boze boeren demonstreren in Borculo

Dinsdag 1 oktober stond in het teken van het boerenprotest. Overal in Nederland, met als middelpunt het Malieveld in Den Haag, gingen boeren de straat op om de onvrede te uiten over diverse uitspraken van politici over het stikstofbeleid. Lees het hele artikel.

Wellicht ook interessant:

Uitnodiging inloopavond voor plannen Hambroekplas
Foto’s: regenachtige Zompendag in Borculo
Leef! in Borculo presenteert conceptplannen
Kap 20 bomen aan Wessel van Eyllaan
Echtpaar Rappard-Wolferink 60 jaar getrouwd
Zompendag krijgt nieuwe, bredere opzet
College wil snel inspelen op woonbehoefte in Berkelland